Esitä kysymys ydinvoimasta ja ydinturvallisuudesta

Fukushiman vakava tilanne kehittyy jatkuvasti – hetki sitten kirjoitetut jutut ovat joko vääriä jo lähtiessään tai vanhentuneita ennen kuin muste on edes kuivunut. Varmaa ja ymmärrettävää on, että tämä murheellinen muistutus luonnon voimasta herättää huolta, keskustelua ja kysymyksiä ydinvoimasta.

En tiedä onko ydinvoimasta huolestuneiden ja kiinnostuneiden kysymyksille missään sellaista foorumia, jossa voisi olla varma, että kysymykseensä saa vastauksen todelliselta asiantuntijalta. Tämän blogipostauksen tarkoituksena on toimia alustana lukijoiden esittämille kysymyksille, joihin pyrin saamaan vastauksen parhaalta mahdolliselta taholta. Jos en löydä sopivaa tahoa, ilmoitan sen myöhemmin kommenttiosioissa.

Fukushiman tapahtumia tuskin saan ketään kommentoimaan, mutta jos haluatte tietää jotain säteilystä, Suomalaisten ydinvoimaloiden varautumisesta poikkeustilanteisiin tai  vaikkapa tsunamin mahdollisuutta Itämeressä, lupaan yrittää kaivaa sen tutkijan tai asiantuntijan joka osaa vastata kysymykseenne.

Ydinvoima

Kommentoi kirjoitusta "Esitä kysymys ydinvoimasta ja ydinturvallisuudesta"

Ydinreaktioita Facebookissa
Seuraa meitä twitterissä
Navigoi
Kategoriat