Verkota itsesi Tekniikan päiville!

Tekniikan päiviä vietetään parhaillaan Dipolissa, Espoossa. Sattumoisin oma aikatauluni ei antanut myöten osallistua tapahtumaan paikan päällä. Harmittavaa sinällään. Torstai-iltapäivän esitelmissä käsiteltiin muun muassa fuusiovoimaa, neljännen sukupolven fissiovoimalaitoksia sekä ydinjätehuoltoa. Kaksipäiväisen tapahtuman yleisteemana on tuli, yksi Aristoteleen peruselementeitä.

Ohjelmaa vilkaisemalla tajuaa nopeasti, että kyseessä on alan harrastajan ja ammattilaisenkin näkökulmasta uskomaton ja huippuluokan kollaasi 90 huippuasiantuntijan näkemyksistä energiasta, ilmastosta ja ylipäätään palamisen sovelluksista energian, liikenteen ja metallurgian aloilta. Tämä kaikki ilmaiseksi ja seurattavissa webcastina vaikkapa omalta kotisohvalta. 

Ydinreaktioita.fi -blogi siirtyy tämän viikon jälkeen uusien vetäjien huomaan. Itse siirryn äitiyslomalle ja seuraan jatkossa blogia valistuneen kotiäidin näkökulmasta. Onneksi on internet, toimiva sähköhuolto ja tarjolla ilmaiseksi aikatauluista riippumatonta Tekniikan päivien kaltaista sisältöä! Toivotan onnea uusille tekijöille ja kiitän blogin lukijoita ja kirjoittajia antamistanne ajatuksista ja palautteesta. Verkossa tavataan!

Jokapäiväistä

Kommentoi kirjoitusta "Verkota itsesi Tekniikan päiville!"

Ydinreaktioita Facebookissa
Seuraa meitä twitterissä
Navigoi
Kategoriat